Új jelszó kérése

LAHA és Mi

Adományozzon az Uglydolls Plüss Webáruház segítségével!
Az Uglydolls Plüss Webáruház csatlakozott a LAHA (Love all Help all) rendszeréhez, ami azt jelenti, hogy a nálunk megvásárolt termékek 9%-át a vásárlóink odaajándékozhatják egy szabadon választott alapítványnak. Ez az adomány, azaz a 9% benne van a termékek árában és minden egyes vásárlásra érvényes, amit Ön az Uglydolls Plüss Webáruházban véghez visz. A webáruházban megtalálható áraknál nem jelezzük külön ezt a 9%-os adomány lehetőséget, de minden egyes termékünkre érvényes, amit Ön kosárba tud helyezni. 

Hogyan történik az alapítvány kiválasztása? 
Vásároljon nálunk a megszokott módon. Miután befejeződött a vásárlási folyamat, megjelenik a LAHA banner, amire rá kell kattintani. Ez a Banner viszi át a vásárlás adatait a LAHA oldalára, ahol csupán annyi a dolga, hogy a megjelenő alapítványok küzül kiválasztja az Önnek tetszőt.

Ezen a linken megnézheti, hogy jelenleg melyik alapítványok közül lehet választani:
https://hu.loveallhelpall.org/search/foundation?q=

Amikor Ön kiválaszt egy alapítványt, értesítést kapunk a LAHA felületén. Az összeget mi utaljuk át a kiválasztott alapítványnak, majd amikor az alapítvány nyugtázza a pénz beérkezését, Ön is megkapja az értesítést, hogy adománya célba ért. 

Tipp: Ha van olyan alapítvány, vagy bármely Non-profit szervezet, akit szívesen támogatna vásárlásával, kérje fel egy LAHA-s Non-profit regisztrációra (ingyenes és pár perc alatt elkészül). Így lehetőséget kapnak bevételi forrásaik növelésére, azáltal, hogy Ön vagy bármely más LAHA vásárló megtalálja őket a rendszerben. 

További információ a LAHA-ról: www.loveallhelpall.org

Webáruház készítés